Warning: Use of undefined constant THEME_ADMIN - assumed 'THEME_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/tomshard/naked.hu/html/wp-content/themes/popcorn/admin/admin-interface.php on line 5
 Naked

Kategóriák

Advertising

Dobd fel a szexet gésagolyóval!

Ha úgy érzed, hogy valamelyest alábbhagyott kettőtök között a szexuális vágy, akkor lehet, hogy csak egy kis újításra van szükség. Erre számos különböző eszköz a rendelkezésetekre áll, közülük az egyik a gésagolyó, amit Japánban már évszázadok óta előszeretettel használnak.

Mivel egy speciális eszközről van szó, így nem kapható akármelyik boltban. Ahhoz, hogy meg tudd vásárolni egy szexshopot kell felkeresned. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy el kell menned egy ilyen üzletbe, hiszen online rendelésre is van lehetőség.

Mi az a gésagolyó?

A szexshopban kapható gésagolyó eredeti változata nem pont így nézett ki, az elődei ugyanis vastagfalú üvegből készültek és belül egy kisebb golyót is magukban foglaltak. Ehhez képest ma már sokféle anyagból készülnek és a méretük, formájuk és egyéb jellemzőik is különböznek. Sőt, még akár a felületük tekintetében is találunk eltéréseket, ugyanis a sima változatok mellett vannak olyan is, amik rücskösek vagy gyöngyberakással vannak díszítve. Ha megnézzük a szexshop kínálatát, azt látjuk, hogy a golyók kinézetben sokat változtak az évek alatt, a funkciójuk azonban ugyanaz maradt. Tulajdonképpen a hüvely izmainak hatékony edzésére szolgálnak abból a célból, hogy fokozzák a nők orgazmusra való képességét.

Hogyan kell használni őket?

Nem véletlen, hogy ezeket a golyókat a gésákról nevezték el. Ők azok a nők, akik az összes vágyfokozó fortély birtokában vannak Japánban és többek között ezeket a golyókat is profin tudják használni. Maga a művelet nem bonyolult, csak annyi a teendő, hogy felhelyezzük a hüvelybe, ezt követően pedig stabilan ott tartsuk őket. Vagyis az a cél, hogy az izmok összehúzásával megakadályozzuk a kicsúszásukat.

Ha még nem tudod, hogy hol is vásárolhatnál gésagolyót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a lolipop.hu online szexshopot. Itt többféle kivitelben is kapható, sőt, akár szettben is meg tudod rendelni. Ezen kívül pedig sok minden mást is találsz, többek között erotikus társasjátékokat, stimuláló termékeket és vibrátorokat is.

Related Videos

Adult Wordpress Themes Porno Italiano

Advertisement

Kategóriák