Warning: Use of undefined constant THEME_ADMIN - assumed 'THEME_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/tomshard/naked.hu/html/wp-content/themes/popcorn/admin/admin-interface.php on line 5
 Naked

Kategóriák

Advertising

A szexhinta, avagy túl a misszionáriuson

A szex akkor jó, ha változatos, ha fent tudjuk tartani az újdonság varázsát. Ehhez egy ideig elegendő lehet a fantázia, egy bizonyos szinten túl azonban nélkülözhetetlen, hogy bevessünk egy-két izgalmas segédeszközt.

Az egyik legsokoldalúbb eszköz a szexhinta.

A szex során minden egyes pozíció egészen más élményt nyújt, sokan mégis leragadnak a szokványos misszionárius póznál. Olyan ez, mintha mindig csak spagettit ennél… jó-jó, de egy idő után ráun az ember.

Az egyszerűbb pózokhoz nincs szükség másra, mint egy kis kreativitásra, az extrémebbek kivitelezésében azonban sokszor gátat jelent a fizikai erőnlét, vagy a rugalmasság. Tapasztaltad már, hogy épp egy új, egy izgalmas pózt próbáltatok, de mielőtt eljutottál volna a csúcsra, te vagy partnered már nem bírta tartani magát, vagy a másikat?

A szexhinta ezt segít kiküszöbölni.

Nem kell atlétának lenned ahhoz, hogy élvezhesd a legkülönfélébb pozíciókat, a hintákat használva megszűnik a fizikai gát: a partner a hintában ülve minden szögből, bármely pózban, valamennyi irányból kényelmesen elérhetővé válik. Sőt, nem pusztán végtelenre nő a kipróbálható pozíciók száma, de a hintákat használva mélyebb behatolás érhető el, így a szex élménye nem csak izgalmasabb, de intenzívebb is lesz.

A szexhinták között találhatók egészen diszkrét, de extravagáns darabok is.  Az eszközök a plafonra rögzíthetők, a maximális kényelem biztosítása érdekében többségük háttámlával is el van látva.
A hinták kifejezetten ideálisak azok számára, akik kacérkodnak a BDSM kipróbálásával. A hintában ülő személy a passzív fél, akit az aktív fél kedvére kényeztethet.

A szexhinta egy rendkívül sokoldalú, izgalmas kellék, amely garantáltan feldobja az együttléteket.

Ha unod már a misszionáriust, ha szeretnéd kihozni a szexből a maximumot, szerez be egyet a hálószobádba!

Related Videos

Adult Wordpress Themes Porno Italiano

Advertisement

Kategóriák